Köp Information

Köp information

BESTÄLLNING

Telefon: 033-12 21 21. Måndag-fredag: 08.00-17.00, övrig tid telefonsvarare.

Vår kundtjänst ger dig personlig service och omgående besked om din beställning.

Post: Zentiro AB, Kärrgatan 6, 504 41 Borås.

E-post: info@zentiro.se

Vi svarar på alla mail inom 48 timmar, gäller vardagar.

Internet: zentiro.se

Org.nr: 5569081648

KÖPINFORMATION

Priser och leverans

Vi levererar endast till adresser i Sverige. Beställare under 18 år expedieras ej utan målsmans underskrift. Löser du inte ut ditt paket kommer vi att debitera dig en avgift på 150: – frakt, postförskotts-/efterkravs avgift samt hanteringskostnader. Katalogen gäller tills ny utkommer. Alla priser gäller under denna tid och inkluderar den nu gällande momsen (25 %), med reservation för ändringar av skatter eller liknande oförutsedda händelser. Vi reserverar oss för ev. tryckfel i katalogen och på hemsidan. Normal leveranstid 5-7 dagar. vid stor orderingång, något längre. Lägsta ordervärde är 200: -.

Betalningssätt

Kontant/efterkrav: Frakt, 59:- samt postförskottsavgift/efterkravs avgift f n 49:- tillkommer på varje kontantorder.Skicka inga pengar i förskott. Vi ansvarar ej för någon form av förskottslikvid.

Zentiro faktura: Du kan ansöka om Zentiro faktura i samband med din beställning, antingen genom att fylla i ansökan vid ordersedeln eller via telefon. Vi kommer kreditpröva din ansökan. Max kredit vid första köp: 1500:-. Du betalar ingen postförskottsavgift men frakt 59:-, tillkommer på varje order. Du kan i lugn och ro se och prova dina varor innan du betalar. Faktura avgift på 25: -, tillkommer på varje faktura. Om fakturan inte betalas i rätt tid påförs en påminnelseavgift på 50:-. 10 dagar netto på fakturan.

Swish: med Swish betalar du enkelt och snabbt med din mobiltelefon. Ladda ned Swish-appen och följ instruktionerna i kassan när du ska betala.

Retur och bytesrätt (ångerrätt)

Du har full retur- och bytesrätt på alla varor inom 14 dagar. Lämna alltid paketet på samma ställe där du hämtade det. Avgiften reglerar I efterhand, senast inom 30 dagar. Skicka aldrig returen som postförskott/efterkrav. För att underlätta vår hantering, medsänd originalfakturan/returnotan. Om du returnerar alla beställda varor betalar vi tillbaka varans pris samt frakt och postförskotts-/efterkravs avgift då vi fått tillbaka varorna. Om du beställt fler varor och inte returnerar alla betalar vi dock inte tillbaka frakten och postförskotts-/efterkravs avgift eftersom dessa avgifter I de flesta fall är desamma, oberoende av hur manga varor du beställt eller hur mycket de väger.

Reklamation – felaktig eller skadad vara

Skulle en skada ha uppstått när du får paketet, anmäl detta genast till utlämningsstället eller till oss. Om det är fel på varan ska du reklamera detta snarast. Ange orsak till returen på returnotan/fakturan och uppge gärna ditt telefonnummer. Skicka varan I retur till oss och du får pengarna tillbaks, eller om du önskar, en ny felfri vara+returfrakt. Konsumentköplagen gäller och tvister rörande reklamationer kan hänskjutas till allmänna reklamationsnämnden. Vi följer Konsumentsköplagen och kunden har tre års reklamtionsrätt.

Ersättningsvara

Om en vara tagit slut för got och vi har en likvärdig eller bättre vara, som vi kan erbjuda till samma pris, skickar vi den för påseende. Vill du inte ha den, får du självklart sända tillbaka den och få pengarna tillbaka.

Personuppgifter

Zentiro AB är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter lagras I vårt kundregister och används för att upprätthålla vår kundrelationer och I vår marknadsföring. Du har rätt att en gång per år, efter skriftlig begäran, kostnadsfritt ta del av dina personuppgifter I vårt register. Dina personuppgifter kan även innebära erbjudanden från andra företag som vi tror kan intressera dig. OBS! Du kan när som helst tacka nej till sådana erbjudanden genom att meddela oss detta. Om du uppgett din e-postadress används den endast av oss.

Medlem av:

Svensk Distanshandel, Torggatan 19 503 34 Borås www.distanshandel.se